Τηλ.: 210 9210030

Ειδικά προγράμματα

Η πολυετής εμπειρία του Γραφείου Καράμπελα στον χώρο της παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε φυσικά πρόσωπα αλλά και επιχειρήσεις, μας έχει φέρει «αντιμέτωπους» σε καθημερινή βάση με τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχουμε δημιουργήσει τέσσερα ειδικά προγράμματα παροχής υπηρεσιών που απευθύνονται σε εξειδικευμένο πελατειακό κοινό. Αν και διαφέρουν ουσιαστικά στα χαρακτηριστικά τους, ταυτίζονται στον κοινό στόχο που έχουν και δεν είναι άλλος από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση υψηλών απαιτήσεων. Τα προγράμματα αυτά είναι:

Fast Tax

Στο Γραφείο Καράμπελα, κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, ήρθαμε αντιμέτωποι με την πρόκληση του να εξυπηρετήσουμε όσους έχουν ανάγκη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και δεν θέλουν να δεσμεύονται με ένα πάγιο μηνιαίο κόστος. Για αυτό το λόγο έχουμε θεσπίσει νέες οικονομικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, πάντα με την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε.

Η νέα υπηρεσία Fast Tax φέρνει την λύση με την παροχή λογιστικών υπηρεσιών κατ αποκοπή και όταν ο πελάτης το χρειάζεται και όχι με πάγια αμοιβή σε μηνιαία βάση. Ο πελάτης ενημερώνεται εγκαίρως με όποιον τρόπο επιθυμεί (email, sms, τηλεφωνικώς) για τις εκάστοτε φορολογικές προθεσμίες, και όποτε και εάν το επιλέξει μας επισκέπτεται για να εξυπηρετηθεί και να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υποχρέωση του πληρώνοντας μόνο για αυτήν αναλόγως τον χρόνο που απαίτησε η εργασία. Έτσι με το Fast Tax μπορείτε να είστε φορολογικά ενήμεροι εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και με χαμηλό κόστος, πάντα με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών από το Γραφείο Καράμπελα Α.Ε.

Που απευθύνεται

Το Fast Tax απευθύνεται σε όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ανάγκη από συγκεκριμένες φορολογικές υπηρεσίες χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις και απαιτήσεις. Και το πιο σημαντικό, οι υπηρεσίες μας παρέχονται με κατ αποκοπή και όχι πάγια χρέωση, ώστε να έχετε την καλύτερη λογιστική υποστήριξη με το χαμηλότερο κόστος! Τέτοιες επιχειρήσεις είναι π.χ. ελεύθεροι επαγγελματίες με λίγα η περισσότερα παραστατικά το μήνα, μικρα μαγαζιά, ατομικές επιχειρήσεις κ.α.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Fast Tax είναι:

 • Έκδοση ΦΠΑ
 • Αποστολή ΚΕΠΥΟ
 • Υποβολή Μισθωτηρίων
 • Μηνιαία αποστολή Intrastat & Ανακεφαλαιωτικών πινάκων
 • Υποβολή δηλώσεων εισοδήματος

V.I.P Tax Card

Τα μέλη του Private Tax Service Club αποκτούν την VIP Tax Card, καταβάλλοντας την αντίστοιχη ετήσια συνδρομή, η οποία κυμαίνεται ανάλογα με το είδος της (silver, gold, platinum, vip) και καθορίζεται από τη συχνότητα απασχόλησης του προσωπικού της εταιρείας, το είδος υπηρεσίας που απαιτείται από τον πελάτη, την ταχύτητα επίλυσης και την πολυπλοκότητα που παρουσιάζει.

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα εδώ.


VIP Tax Card Κατοίκων Εξωτερικού

Από τα τέλη του 2012 δημιουργήσαμε τη VIP Tax Card Κατοίκων Εξωτερικού, μια υπηρεσία που απευθύνεται σε φορολογικούς κατοίκους εξωτερικού και σε Έλληνες φορολογουμένους, οι οποίοι έχουν εισοδήματα σε χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχει είναι εξειδικευμένη υποστήριξη από στελέχη με εμπειρία στο πλαίσιο των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολόγησης καθώς και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στον τομέα αυτό.

Annual Tax Testing

Το Tax Testing είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα προληπτικού φορολογικού και εσωτερικού ελέγχου των επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε εταιρείες –ακόμη και όσες δεν είναι πελάτες μας- που θέλουν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Εφορία και θέλουν να αποφεύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις Μέσω του ετήσιου προληπτικού ελέγχου αποκτάτε ενδελεχή έκθεση τόσο για το λογιστικό σύστημα της επιχείρησής σας, όσο και για πιθανές ατέλειες και παρατυπίες των βιβλίων της. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε έγκαιρα τα σφάλματα που έχουν γίνει και επιπλέον να προσδιορίσετε με ακρίβεια το κόστος τυχόν μελλοντικού φορολογικού ελέγχου ανά διαχειριστική χρήση.

Τα κέρδη του Annual Tax Testing

Η υπηρεσία μπορεί: Nα διαπιστώσει λάθη ή παραλείψεις στα βιβλία και στοιχεία κατά τη διάρκεια της χρήσης, ώστε να μην επαναληφθούν και να διορθωθούν. Nα προσδιορίσει και να ενημερώσει τους μετόχους για το αποτέλεσμα πιθανού φορολογικού ελέγχου στην επιχείρηση. Nα βοηθήσει στην επίλυση διαφορών μεταξύ των μετόχων όσο αφορά την πιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων .

Επιχειρηματικές λύσεις

Το Γραφείο Καράμπελα είναι σε θέση να δώσει αξιόπιστες και άμεσες λύσεις σε δυσεπίλυτα επιχειρηματικά προβλήματα. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι μοναδικές για κάθε περίπτωση – επιχειρηματικό πρόβλημα. Για το λόγο αυτό στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας, πραγματοποιείται μια συνάντηση στα γραφεία μας, κατά την οποία ακούμε τα σχέδια, το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται και τις επιθυμίες σας. Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει και σας κάνουμε μια παρουσίαση των δυνατών τρόπων δράσης.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

 • Aνάλυση οικονομικής κατάστασης επιχείρησης)
 • Μετασχηματισμοί επιχειρήσεων (μετατροπές, συγχωνεύσεις, διασπάσεις)
 • Αξιολόγηση επενδύσεων
 • Κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων (business plan)
 • Εκτίμηση αξίας επιχείρησης
 • Εταιρίες διαχείρισης ακινήτων
Διεύθυνση

Λ. Συγγρού 78 & Μ. Μπότσαρη 49, Αθήνα (Μετρό "Συγγρού Φίξ")

Επικοινωνία

210 92 100 30
info@taxnet.gr

Ακολουθήστε μας
Design by: Johnny K. Studio